Team

Het samenwerkingsverband van de Consilio business partners biedt een boeiende combinatie aan ervaringsdeskundigheid. Wij stellen ons graag aan u voor.

Luc Van Milders

Luc Van Milders is managing partner van Consilio. Na het behalen van een Master in de Rechten en een Bachelor in Accounting en Corporate Finance, volgde hij  aansluitend een bijzondere opleiding International Finance and Treasury Management bij JPMorgan in New York. Luc startte zijn carrière bij KPMG, en aansluitend JPMorgan in Brussel, New York en Londen. Na zijn terugkeer naar België pionierde hij met de oprichting van Filmnet Abonnee Televisie, dat uitgroeide tot een succesvol betaalkanaal voor films in de Benelux en Scandinavië. In 1992 werd Luc CEO van het familiebedrijf Carestel, dat hij in 1999 met succes introduceerde op Euronext.  In 2004 keerde hij terug naar de financiële sector en richtte onder de koepel van het toenmalige Fortis, Consilio Partners op.
E-mailadres

lvanmilders@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Jan de Moor

Jan de Moor is verbonden aan Consilio als business partner. Jan heeft 25 jaar internationale HR C-level ervaring in beursgenoteerde-, private equity- en familieondernemingen. Hij is tevens de oprichter van Tips4Talent dat bedrijfswaarden activeert. Met zijn pragmatische en hands-on aanpak gecombineerd met conceptueel en strategisch inzicht, heeft hij steeds een leidende rol gespeeld in het Change Management van ondernemingen. Hij is tevens actief als onafhankelijke bestuurder in familiale ondernemingen, zoals Andre Celis en Profel. Jan behaalde een Master Diploma in de Rechten (KUL), in de Politieke Wetenschappen (UCL) en een speciale licentie in Financieel Beheer (Saint-Louis). Hij startte zijn carrière als kantoordirecteur bij de bank Paribas, werkte een aantal jaren als bedrijfsjurist en financieel expert bij Alcatel om vervolgens over te stappen naar Recticel, eerst als bedrijfsjurist en nadien als Group HR en Communicatiedirecteur. Vervolgens bouwde Jan zijn loopbaan verder uit in Duitsland waar hij als CHRO werkte voor een private equity onderneming en voor één van de oudste industriële familiebedrijven in de regio van Aachen.
E-mailadres

jdemoor@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Jan Gesquière

Jan Gesquière is verbonden aan Consilio als business partner.  Jan behaalde een Master Diploma Handelsingenieur (KUL) en Advanced Management Program (Insead). Als ondernemend financieel generalist kan hij inmiddels bouwen op een brede ervaring - ook internationaal - als CFO in verschillende sectoren en dit zowel in beursgenoteerde- als familiebedrijven, waaronder Arcelor Mittal, Domo, Carestel, Elia Group, Vandemoortele en Besix. Hij is een professionele bruggenbouwer die meedenkt met de toekomst van een bedrijf, zeer doelgericht en daarbij denkend en handelend vanuit de realiteit. Tevens is hij actief als bestuurder en voorzitter van een aantal Raden van Bestuur, zoals onder andere Abo Group, Deroose Plants, Reynders Label Printing en Elexys Castelmore. Bovendien beschikt hij over een uitgebreide corporate governance ervaring en is hij coördinerend sterk met een goed inzicht in het koppelen van financiële en businesselementen.
E-mailadres

jgesquiere@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Rudy Provoost

Rudy Provoost is verbonden aan Consilio als business partner. Hij is houder van een Master in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (UGent), een Master in General Management (Vlerick Business School) en een Executive Master in Change (Insead). Na een vroege carrière bij P&G en Canon, trad Rudy in 1992 in dienst bij Whirlpool Europe, waar hij diverse internationale functies bekleedde. In 2000 stapte hij over naar Koninklijke Philips om als lid van de Raad van Bestuur opeenvolgend CEO van Philips Consumer Electronics en CEO van Philips Lighting te worden. In 2011 werd hij benoemd tot CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde Rexel. Eind 2016 keerde hij terug naar België en werd voorzitter en lid van diverse bestuursraden, bij, onder andere Randstad, Elia Group, Jensen- Group, Pollet Water Group en Vlerick Business School. Rudy is ook actief als adviseur en investeerder in de Private Equity en Venture Capital wereld en begeleidt verder ondernemingen in verandering met een focus op strategie-, organisatie- en leiderschapsontwikkeling.
E-mailadres

rprovoost@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Natacha Beaumont

Natacha Beaumont is verbonden aan Consilio als business partner.   Natacha behaalde een MBA aan Solvay – ULB, een Master in Risk Management en een MSc. in Business Engineer van Ehsal – KUL. Zij is ook een Wharton- en Harvard-alumnus.  Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsfinanciering, (beleggings)strategie,en beheer van familieholdings en ontwikkelde een diepgaande expertise in International Corporate en Investment banking dankzij haar functies bij Crédit Lyonnais in Brussel en Parijs, en aansluitend bij EY en Arthur Andersen. Dankzij haar ervaring binnen een familiale groep sinds begin 2004, als éérste vrouwelijke family office CFO en Investment Director in Europa, kon zij haar internationale ervaring verder uitbouwen.  Natacha is betrokken bij projecten om familiale ondernemers te helpen bij de transitie van hun bedrijf en kapitaal naar meer professionaliteit, duurzaamheid en welvaart.  Zij zetelt in verschillende raden van bestuur van familieholdings, private equity en beroepsverenigingen, en komt zo in contact met waardevolle inzichten en recente trends over de hele wereld.  Natacha was mede-initiator van de family office workshop bij EVCA (nu Invest Europe), is lid van Women on Board,en Guberna.
LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Terug naar Over ons