Team

Luc Van Milders

Luc Van Milders is Managing Partner van Consilio. Na het behalen van een Master in de Rechten en een Bachelor in Accounting en Corporate Finance, volgde hij  aansluitend een bijzondere opleiding International Finance and Treasury Management bij JPMorgan in New York. Luc startte zijn carrière bij KPMG, en aansluitend JPMorgan in Brussel, New York en Londen. Na zijn terugkeer naar België pionierde hij met de oprichting van Filmnet Abonnee Televisie, dat uitgroeide tot een succesvol betaalkanaal voor films in de Benelux en Scandinavië. In 1992 werd Luc CEO van het familiebedrijf Carestel, dat hij in 1999 met succes introduceerde op Euronext.  In 2004 keerde hij terug naar de financiële sector en richtte onder de koepel van het toenmalige Fortis, Consilio Partners op.
E-mailadres

lvanmilders@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Jan De Moor

Jan de Moor is verbonden aan Consilio als Partner. Jan heeft 25 jaar internationale HR C-level ervaring in beursgenoteerde, private equity en familie ondernemingen. Met zijn pragmatische en hands-on aanpak gecombineerd met conceptueel en strategisch inzicht heeft hij steeds een leidende rol gespeeld in het Change Management van ondernemingen. Hij is tevens actief als onafhankelijke bestuurder in familiale ondernemingen. Jan behaalde een Master Diploma in de Rechten (KUL), in de Politieke Wetenschappen (UCL) en een speciale licentie in Financieel Beheer (Saint-Louis). Hij startte zijn carrière als kantoordirecteur bij de bank Paribas, werkte een aantal jaren als bedrijfsjurist en financieel expert bij Alcatel om vervolgens over te stappen naar Recticel, eerst als bedrijfsjurist en nadien als Group HR en Communicatiedirecteur. Vervolgens bouwde Jan zijn loopbaan verder uit in Duitsland waar hij als CHRO werkte voor een private equity onderneming en voor één van de oudste industriële familie bedrijven in de regio van Aachen.
E-mailadres

jdemoor@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Jan Gesquière

Jan Gesquière is verbonden aan Consilio Partners als Partner.  Jan behaalde een Master Diploma Handelsingenieur (KUL) en Advanced Management Program (Insead).  Als ondernemend financieel generalist kan hij inmiddels bouwen op een brede ervaring (ook internationaal) in verschillende sectoren en dit zowel in beursgenoteerde als familie owned bedrijven. Hij is een professionele bruggenbouwer die meedenkt met de toekomst van een bedrijf, zeer doelgericht en daarbij denkend/handelend vanuit de realiteit.  Jan is tevens actief als bestuurder en voorzitter van een aantal Raden van Bestuur. Jan beschikt over een uitgebreide corporate governance ervaring, is coördinerend sterk met een goed inzicht in het koppelen van financiële en businesselementen.
LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

PASCAL WUILLAUME

Pascal Wuillaume is verbonden aan Consilio Partners als Associate. Na het behalen van een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen (UFSIA en een MBA aan de New York University, startte Pascal een carrière in het bedrijfsbeheer. 25 jaar ervaring en 7 CEO-posities in verschillende industrieën en landen, hebben hem in staat gesteld om zijn aanpassingsvermogen te ontwikkelen en internationaal in te zetten in een snel veranderende wereld! Pascal is lector aan de Solvay Brussels School of Economics and Management waar hij «Managing the Future» doceert . Vandaag is hij een actieve actor in “Change Management” en draagt hij ​​zijn kennis over aan bedrijven als Board Advisor en Structuring Agent.
E-mailadres

pwuillaume@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Eveline De Decker

Eveline De Decker startte bij Consilio-Partners in juni 2016 als Executive Assistant , verantwoordelijk voor een ruime waaier aan administratieve taken. Eveline behaalde een Master Toegepaste Taalkunde en heeft een ruime ervaring in administratie en communicatie bij verscheidene middelgrote en grote ondernemingen, waaronder Hoogovens Aluminium, Solvus (USG People) en Baltimore Aircoil.
E-mailadres

ededecker@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Melanie Van der Avert

Melanie is verbonden aan Consilio-Partners sinds december 2020 en werkt samen met Jan de Moor in het kader van het project T4T, Tips for Talent, dat zich richt op het vertalen van de bedrijfswaarden naar concreet en gewenst gedrag en het aanbrengen van tips op maat om het DNA van het bedrijf tot leven te brengen. Zij is tevens werkzaam als assistent aan de KUL nadat zij in 2019 afstudeerde als Master Arbeids- en Organisatiepsychologie. Melanie heeft een passie voor mensen en heeft reeds ervaring opgebouwd als intern in verscheidene HR-omgevingen.
E-mailadres

mvanderavert@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Ga naar Over ons