Team

Luc Van Milders

Luc Van Milders behaalde een Master in de Rechten en een Bachelor in Accounting en Corporate Finance, met aansluitend een bijzondere opleiding International Finance and Treasury Management bij JPMorgan in New York. Luc startte zijn carrière bij KPMG, en aansluitend JPMorgan in Brussel, New York en Londen. Na zijn terugkeer naar België pionierde hij met de oprichting van Filmnet Abonnee Televisie, dat uitgroeide tot een succesvol betaalkanaal voor films in de Benelux en Scandinavië. In 1992 werd Luc CEO van het familiebedrijf Carestel, dat hij in 1999 met succes introduceerde op Euronext.  In 2004 keerde hij terug naar de financiële sector en richtte onder de koepel van het toenmalige Fortis, Consilio Partners op.
E-mailadres

lvanmilders@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Eveline De Decker

Eveline De Decker startte bij Consilio-Partners in juni 2016 als Executive Assistant , verantwoordelijk voor een ruime waaier aan administratieve taken. Eveline behaalde een Master Toegepaste Taalkunde en heeft een ruime ervaring in administratie en communicatie bij verscheidene middelgrote en grote ondernemingen, waaronder Hoogovens Aluminium en Baltimore Aircoil.
E-mailadres

ededecker@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Yoshi Stevens

Yoshi werkt als Business Consultant bij Consilio Partners sinds oktober 2019. Voorheen heeft hij ervaring opgedaan als Finance Consultant bij ClearXperts, een in Antwerpen gelegen consultancy onderneming. Hier heeft hij voor zowel nationale als internationale bedrijven opdrachten kunnen uitvoeren op hun financiële divisies. Yoshi behaalde zijn Master Handelswetenschappen aan de KU Leuven Campus Antwerpen.
E-mailadres

ystevens@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Hans Dobbelaere

Hans Dobbelaere is verbonden aan Consilio Partners als Associate Partner. Hij start zijn loopbaan in de petrochemie waar hij op het snijvlak van financieel beleid en informatiebeheer het verschil maakt. Hans’ traject neemt een bocht als hij op 31-jarige leeftijd een management buy out en een aantal transformaties realiseert in binnen en buitenland. Hij ervaart dat gedrag en attitude even belangrijk, zo niet belangrijker zijn dan de inzet van duurzame productiemiddelen en bekwaamt zich in gedragswetenschappen om klanten beter te begrijpen en verandering duurzaam te maken. Bij voorkeur is Hans betrokken bij verandering in bestuur en beleid van organisaties waar een relatief hoge mate van complexiteit heerst. Hans is docent/topic leader aan de Solvay Brussels School of management van de ULB waar hij toekomstige leiders inspireert om complexiteit beheersbaar te houden en opportuniteiten te spotten.
E-mailadres

hdobbelaere@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Jan De Moor

Jan de Moor is verbonden aan Consilio Partners als Associate Partner. Jan heeft 25 jaar internationale HR C-level ervaring in beursgenoteerde, private equity en familie ondernemingen. Met zijn pragmatische en hands-on aanpak gecombineerd met conceptueel en strategisch inzicht heeft hij steeds een leidende rol gespeeld in het Change Management van ondernemingen. Hij is tevens actief als onafhankelijke bestuurder in familiale ondernemingen. Jan behaalde een Master Diploma in de Rechten (KUL), in de Politieke Wetenschappen (UCL) en een speciale licentie in Financieel Beheer (Saint-Louis). Hij startte zijn carrière als kantoordirecteur bij de bank Paribas, werkte dan een aantal jaren als bedrijfsjurist en financieel expert bij Alcatel om vervolgens over te stappen naar Recticel, eerst als bedrijfsjurist en nadien als Group HR en Communicatiedirecteur. Vervolgens bouwde Jan zijn loopbaan verder uit in Duitsland waar hij als CHRO werkte voor een private equity onderneming en voor één van de oudste industriële familie bedrijven in de regio van Aachen.
E-mailadres

jdemoor@consilio-partners.be

LinkedIn

Toon profiel op LinkedIn

Ga naar Over ons