Corporate Governance

Onze grootste bekommernis betreft de toepassing van de regels van goed bestuur op  de toekomstvisie en bijzonderheden van uw bedrijf of organisatie.  Onze tussenkomst garandeert een transparante en betrouwbare besluitvorming met als doel het bereiken van uw concrete objectieven.

De uitvoering van de doelstellingen en het behalen van de gewenste resultaten, is een project waar de hele onderneming of organisatie bij betrokken is.  Correcte besluitvoering en overleg gebeuren op verschillende niveaus in uw organisatie.  Consilio beschikt over een ruime expertise om deze regels van goed bestuur te introduceren en te integreren in de specifieke werking van uw onderneming.
Zowel het samenstellen als het vastleggen van de rol en werking van het gekozen governance model, behoren tot de kerncompetenties van Consilio.
Het is de taak van Consilio om de goede werking van dit gekozen bestuurscollege te bewaken en hierbij zelf een actieve rol op te nemen.

“Managers and investors alike must understand that accounting numbers are the beginning, not the end, of business valuation.”

Warren Buffett

Ga terug naar Diensten

Ontdek onze andere diensten